Szállás reggelivel és vacsorával már 2.800.-Ft/fő/éj-től, 5 napos erdei iskola már 11.000.-Ft/fő-től, 7 napos tábor már 18.500.-Ft/fő-től. Kerékpárbarát szállás. Szeretne egy hétvégét ingyen eltölteni Ausztriában? Olvassa el a részleteket az akciós oldalon

Szálláshelyek oldalai:

Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, táborozás alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat.
Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5]  Következő  Utolsó lap
Horváth Izabella 2008. 07. 10.

Email címem:h.izabella@hotmail.com
Horváth Izabella 2008. 07. 10.

Elnézést,hogy ide írok,de nem találom,hogy hol lehet az egyéni táborra jelentkezni!
A 8-14 éves korosztályos egyéni táborba szeretném a fiamat beiratni!E hónapban,vagy augusztus elején,ahogy hely van.Kérem írjanak email címemre a lehetőségekről.
Segítségüke t és válaszukat előre is köszönöm

Horváth Izabella
Varga Zsuzsanna 2008. 07. 09.

Többször voltunk Pálkövén, legutóbb Balatonakaliban osztálykiránduláson. Ebből is látszik, hogy minden alkalommal remekül éreztük magunkat: elégedettek voltunk az árral, a szolgáltatással. (Így lettünk visszaesők:)) A táborban dolgozók kedvesek, segítőkészek, a környék mindkét helyen gyönyörű. Őszintén ajánlom mindenkinek.
petyka 2008. 06. 22.

biztos jo lessz me mi csak hetedikén megyünk
RÁkóczi iskolások 2008. 06. 10.

Pálkövén voltunk osztálykiránduláson. Nagyon jó volt a hely, jól éreztük magunkat, gyönyörű a tábor fekvése, jó volt a kiszolgálás. Másoknak is érdemes ide eljönni.
Csacsik 2008. 05. 16.

Sziasztok!Nagyon tetszik az oldal szépen van megcsinálva!Hamarosan mi is jelentkezünk a Balatonakali Hip-hop tánctáborba!Már előre izgulunk!!!!
www.kwatera.com 2007. 12. 12.

Izleses szep oldalatok van!
www.kwatera.com 2007. 12. 11.

Tisztelt Szálláshely!
Ismerje meg európai léptékü portálunkat.
www.nyaralas.c om
A portálon regisztrációt követően ingyenesen is hirdetheti alapadatait.
Tisztelettel: a nyaralas.com csapata
Husy :D 2007. 10. 20.

Üdvözletem!
Több mint egy hete voltam a Szántódi Rév Hotelben, ahová egy osztálykirándulást szerveztem!Azt kell mondanom, hogy kiválóan alkalmas egy 2 éjszakás osztálykirándulásra.Minden a helyén volt, és erre a legjobb bizonyíték számomra az osztálytársaim visszajelzése...!!
Köszönjü k szépen!!!!
Tisztelettel: Husy:D
Faragó János 2007. 07. 30.

Még most sem került ki a linkem az oldalra MINIBUSZ www.minibusz.gportal.hu , vagy BUSZBERLES http://abbcenter.com/buszberle s ... ennek ellenére, én még MINDIG hirdetem mindkét lapomon az Erdei iskolát! De csak azért mert megállapodtunk ... Faragó János

Új bejegyzés írása

Név:

 

E-mail cím:

 

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása:

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!