Szállás reggelivel és vacsorával már 2.800.-Ft/fő/éj-től, 5 napos erdei iskola már 11.000.-Ft/fő-től, 7 napos tábor már 18.500.-Ft/fő-től. Kerékpárbarát szállás. Szeretne egy hétvégét ingyen eltölteni Ausztriában? Olvassa el a részleteket az akciós oldalon

Szálláshelyek oldalai:

Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, táborozás alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat.
Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]  Következő  Utolsó lap
Atti 2009. 04. 23.

Az előző szöveget már 2.alkalommal kell leírnom mert az 1sőt kitörölték...így nem csodálom hogy csak olyanok vannak ahol nem mondanak negatív dolgokat
Várnai László 2009. 03. 01.

Balatoni Nemzeti Park nem létezik, csak Balaton-felvidéki Nemzeti Park.Lásd: www.bfnpi.hu. Hibás tájékoztatás. Tessék korrigálni. Várnai László
Borbély 2009. 02. 26.

Tervezzük, hogy az osztállyal idejövünk egy kis nyaralásra, remélem ide jüvönk:D
Kovács Lali 2008. 08. 16.

Még most is nyaralok , de a lábam még mindig törött mert leestem az emeletes ágyról!

NO COMMENT! TUDOD KI GYÜN IDE MÉGEGYSZ
Horváth Izabella 2008. 07. 10.

Email címem:h.izabella@hotmail.com
Horváth Izabella 2008. 07. 10.

Elnézést,hogy ide írok,de nem találom,hogy hol lehet az egyéni táborra jelentkezni!
A 8-14 éves korosztályos egyéni táborba szeretném a fiamat beiratni!E hónapban,vagy augusztus elején,ahogy hely van.Kérem írjanak email címemre a lehetőségekről.
Segítségüke t és válaszukat előre is köszönöm

Horváth Izabella
Varga Zsuzsanna 2008. 07. 09.

Többször voltunk Pálkövén, legutóbb Balatonakaliban osztálykiránduláson. Ebből is látszik, hogy minden alkalommal remekül éreztük magunkat: elégedettek voltunk az árral, a szolgáltatással. (Így lettünk visszaesők:)) A táborban dolgozók kedvesek, segítőkészek, a környék mindkét helyen gyönyörű. Őszintén ajánlom mindenkinek.
petyka 2008. 06. 22.

biztos jo lessz me mi csak hetedikén megyünk
RÁkóczi iskolások 2008. 06. 10.

Pálkövén voltunk osztálykiránduláson. Nagyon jó volt a hely, jól éreztük magunkat, gyönyörű a tábor fekvése, jó volt a kiszolgálás. Másoknak is érdemes ide eljönni.
Csacsik 2008. 05. 16.

Sziasztok!Nagyon tetszik az oldal szépen van megcsinálva!Hamarosan mi is jelentkezünk a Balatonakali Hip-hop tánctáborba!Már előre izgulunk!!!!

Új bejegyzés írása

Név:

 

E-mail cím:

 

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása:

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!