Szállás reggelivel és vacsorával már 3.600.-Ft/fő/éj-től, 5 napos erdei iskola már 14.000.-Ft/fő-től, 7 napos tábor már 22.000.-Ft/fő-től. Kerékpárbarát szállás. Szeretne egy hétvégét ingyen eltölteni Ausztriában? Olvassa el a részleteket az akciós oldalon

Szálláshelyek oldalai:

Vendégkönyv

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy megtisztelt minket, és a vendégeink között üdvözölhettük. Köszönettel vennénk, ha néhány sorban leírná a balatoni kirándulás, táborozás alkalmával szerzett tapasztalatait, élményeit (a kevésbé kellemeseket is). Szívesen fogadunk minden észrevételt, javaslatot, mellyel még szebbé, jobbá tehetjük a hozzánk látogató vendégek számára az itt töltött napokat.
Ugyanitt várjuk a weblapunkkal kapcsolatos véleményeket is.


Első lap  Előző  [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]  Következő  Utolsó lap
Varga Zsuzsanna 2008. 07. 09.

Többször voltunk Pálkövén, legutóbb Balatonakaliban osztálykiránduláson. Ebből is látszik, hogy minden alkalommal remekül éreztük magunkat: elégedettek voltunk az árral, a szolgáltatással. (Így lettünk visszaesők:)) A táborban dolgozók kedvesek, segítőkészek, a környék mindkét helyen gyönyörű. Őszintén ajánlom mindenkinek.
petyka 2008. 06. 22.

biztos jo lessz me mi csak hetedikén megyünk
RÁkóczi iskolások 2008. 06. 10.

Pálkövén voltunk osztálykiránduláson. Nagyon jó volt a hely, jól éreztük magunkat, gyönyörű a tábor fekvése, jó volt a kiszolgálás. Másoknak is érdemes ide eljönni.
Csacsik 2008. 05. 16.

Sziasztok!Nagyon tetszik az oldal szépen van megcsinálva!Hamarosan mi is jelentkezünk a Balatonakali Hip-hop tánctáborba!Már előre izgulunk!!!!
www.kwatera.com 2007. 12. 12.

Izleses szep oldalatok van!
www.kwatera.com 2007. 12. 11.

Tisztelt Szálláshely!
Ismerje meg európai léptékü portálunkat.
www.nyaralas.c om
A portálon regisztrációt követően ingyenesen is hirdetheti alapadatait.
Tisztelettel: a nyaralas.com csapata
Husy :D 2007. 10. 20.

Üdvözletem!
Több mint egy hete voltam a Szántódi Rév Hotelben, ahová egy osztálykirándulást szerveztem!Azt kell mondanom, hogy kiválóan alkalmas egy 2 éjszakás osztálykirándulásra.Minden a helyén volt, és erre a legjobb bizonyíték számomra az osztálytársaim visszajelzése...!!
Köszönjü k szépen!!!!
Tisztelettel: Husy:D
Faragó János 2007. 07. 30.

Még most sem került ki a linkem az oldalra MINIBUSZ www.minibusz.gportal.hu , vagy BUSZBERLES http://abbcenter.com/buszberle s ... ennek ellenére, én még MINDIG hirdetem mindkét lapomon az Erdei iskolát! De csak azért mert megállapodtunk ... Faragó János
OldTimer 2007. 07. 24.

Én csak annyit szeretné kérdezni, hogy a régi hozzászólásokat mirt törölték ki a vendégkönyvből? Azért cenzúrázni nem illik ilyen oldalakon.
Faragó János 2007. 07. 18.

Örömmel látom, megujult a lap! :) Azt már nem, hogy az etika eltünt.Én még a linkcsere !? miatt mindig hirdetem a lapot az oldalamon, de a MINIBUSZ linket viszont nem látom az önök lapján.. vagy csak én veszem komolyan ezeket az ósdi fogalmakat, hogy szerződés, adott szó.. stb További jó működést kívánok : Faragó János

Új bejegyzés írása

Név:

 

E-mail cím:

 

Vélemény (max. 500 karakter):

Ellenőrző kód megadása:

Kérjük írja be az alábbiakban olvasható számot számjegyekkel a mellette lévő mezőbe!